DU ER HER

Fordeler og utfordringer

Publisert: 17.05.2010.  Oppdatert: 24.02.2012.

Ved brann i stek- og frityroljer vil det raskt kunne bli en eksplosiv brann som kan spres videre i kanalsystem. Tradisjonelle slokkemidler som vann og pulver er ikke egnet slik at det er spesialslokkemidler som ″Wet Chemical″ som er egnet for denne bruken. Med automatiske systemer som også har dyser bak fettfilter inn i avtrekkskanelene vil branner slokkes effektivt og forhindres fra å spres videre.

En utfordring for noen virksomheter kan være at det for små kjøkken kan være kostbart å installere et komplett system testet og designet etter de standarder som gjelder. Det finnes enklere system på markedet, men disse vil ikke ha samme sikkerhetsnivå som et komplett system testet og designet etter gjeldende standarder.

Tips en venn


Del på Facebook

Tips en venn

Din e-post:
Mottakers e-post:

Send tips »

In English
TEKSTSTØRRELSE: AAA

Søk i våre sider