DU ER HER

Ny nettside for OFAS

Publisert: 28.09.2009.  Oppdatert: 01.04.2011.

I forbindelse med at tidligere Opplysningskontoret for sprinkleranlegg etter en revitaliseringsprosess har skiftet navn til Opplysningskontoret for automatiske slokkeanlegg (OFAS), er det nå publisert ny nettside. Navneskiftet er en konsekvens av et ønske om å være fremtidsrettet og i tråd med stortingsmelding nr. 35 og ny forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK10), som begge forholder seg til begrepet automatiske slokkeanlegg.

Den nye nettsiden favner derfor bredere enn tidligere og omhandler flere typer automatiske slokkeanlegg.

Hensikten med nettsiden er å spre nyttig informasjon og kunnskap som bidrar til økt bruk av automatiske slokkeanlegg, samt å øke kvaliteten på eksisterende og nye automatiske slokkeanlegg. I tillegg skal siden informere om nyheter/aktuelle saker.

Nettsiden er fortsatt under bearbeidelse, slik at det vil kunne forekomme faner/menyvalg hvor det foreløpig ikke er lagt inn tekst, men dette vil bli utarbeidet fortløpende. Arbeidet med nettsiden vil være en kontinuerlig prosess med tanke på oppdatering av eksisterende innhold samt utvidet innhold.

Vi ønsker at vår nettside skal være brukervennlig og imøteser svært gjerne kommentarer. Kommentarer kan sendes via “Kontakt oss”.

Tilbake til Aktuelle saker

Tips en venn


Del på Facebook

Tips en venn

Din e-post:
Mottakers e-post:

Send tips »

In English
TEKSTSTØRRELSE: AAA

Søk i våre sider